عمل لیزیک چشم آستیگمات

مقدمه

آستیگماتیسم، یک اختلال رایج چشمی است که به دلیل شکل نامنظم قرنیه یا عدسی چشم رخ می‌دهد. این نامنظمی باعث می‌شود که نور به جای اینکه در یک نقطه واحد بر روی شبکیه متمرکز شود، در چندین نقطه پخش شود. نتیجه این امر، تاری دید و عدم وضوح تصاویر، چه در نزدیک و چه در دور است. آستیگماتیسم می‌تواند خفیف یا شدید باشد و در بسیاری از موارد، ارثی است. به زبان ساده، اگر چشم را به عنوان یک توپ کامل تصور کنیم، آستیگماتیسم باعث می‌شود این توپ به شکل یک بیضی نامنظم تغییر کند. این تغییر شکل، باعث می‌شود نور به جای اینکه در یک نقطه جمع شود، در خطوط مختلف متمرکز شده و در نتیجه، تصاویر به صورت تار و مبهم دیده شوند. اما آیا می‌دانستید که با کمک عمل لیزیک چشم آستیگمات می‌توان این مشکل را برطرف کرد و به بینایی واضح و شفاف دست یافت؟

لیزیک چشم آستیگمات

خوشبختانه امروزه اصلاح آستیگماتیسم با روش های مختلف مانند استفاده از عینک، لنز تماسی، عمل لیزیک چشم، عمل جراحی کاشت لنز داخل چشمی ICL و … امکان پذیر است. لیزیک چشم آستیگمات بسیار متداول و موثر بوده و همزمان با اصلاح دوربینی، نزدیک بینی یا پیرچشمی قابل انجام است. همچنین با استفاده از روش سوپراکور به همراه فمتولیزیک می توان کلیه عیوب انکساری را به صورت همزمان برطرف نمود.

مقالات مرتبط:  عمل فمتولیزیک یا لازک؟ کدام یک بهتر است؟

آیا برای اصلاح آستیگمات های شماره بالا راهی وجود دارد؟

امروزه با استفاده از دستگاه های پیشرفته ی فمتوسکند و اگزایمرلیزر مانند دستگاه Schwind اصلاح آستیگماتیسم تا شماره 6- امکان پذیر است. درصورتی هم که فرد مبتلا به قوزقرنیه باشد، جهت اصلاح آستیگماتیسم از روش هایی مانند رینگ های داخل چشمی، کاشت لنزداخل چشمی ICL و یا لنزهای اسکلرال استفاده می کنیم.

هزینه لیزیک چشم آستیگمات چقدر است؟

هزینه جراحی لیزیک برای اصلاح آستیگماتیسم، تفاوتی با هزینه عمل جراحی لیزیک برای اصلاح سایر عیوب انکساری چشم مانند نزدیک بینی و دوربینی ندارد. به علاوه چه آستیگماتیسم شما کم باشد و چه زیاد، هزینه عمل یکسان است.

عوارض عمل لیزیک چشم آستیگمات

عوارض لیزیک برای اصلاح آستیگماتیسم، مشابه سایر جراحی‌های لیزیک است. خشکی چشم، تاری دید، هاله بینی و دوبینی از جمله عوارض شایع لیزیک هستند که موقتی بوده و معمولاً پس از مدتی کوتاه برطرف می‌شوند. البته، روند بهبودی در افراد با آستیگماتیسم ممکن است کمی طولانی‌تر باشد. با این حال، در اکثر موارد، پس از گذشت چند ماه، بینایی به طور کامل بهبود یافته و فرد به دید شفاف و روشنی دست می‌یابد.

سخن پایانی

همان طور که اشاره شد، آستیگماتیسم، یک عیب شایع بینایی است که برخلاف نامش، بیماری چشمی محسوب نمی‌شود. لیزیک، روشی ایمن و موثر برای اصلاح آستیگماتیسم و دستیابی به بینایی واضح و بدون نیاز به عینک یا لنز است. با استفاده از فناوری لیزر، شکل نامنظم قرنیه اصلاح شده و کیفیت دید به طور قابل توجهی بهبود می‌یابد. اصلاح آستیگماتیسم با استفاده از انواع مختلف عمل جراحی لیزیک یعنی فمتولیزیک، فمتواسمایل، لازک، PRK، Trans-PRK و … امکان پذیر است. انتخاب بهترین روش حذف عینک برای اصلاح کامل عیوب انکساری تنها پس از معاینه، گرفتن عکس چشم و بررسی توسط جراحی مسلط به تمام انواع جراحی ها امکان پذیر است. شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان ما با استفاده از قسمت دیدگاه ها در انتهای مطلب و یا پرکردن فرم نوبت دهی عمل جراحی وبسایت اقدام نمایید. از همراهی شما عزیزان صمیمانه سپاسگزاریم.

5/5 - (5 امتیاز)

درباره دکتر ماندانا احمدی

من دکتر ماندانا احمدی هستم، دارای فوق تخصص پیوند قرنیه، سگمان قدامی و لیزیک. فارغ التحصیل پزشکی عمومی دانشگاه شهید بهشتی سال ۱۳۷۲ با رتبه ی ممتاز (یک در صد نخبگان) که اکنون پس از 25 سال فعالیت و انجام جراحی های بی شمار در خدمت شما مردم عزیز می باشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *